Blogopmaak

Wat kost de kapper

Wat kost de kapper?

FAQ: Wat kost de kapper nou precies?

Wat kost de kapper?

Ook de kappers hebben te maken met stijgende vragen. Een logische vraag dus dat u wilt weten: ‘Wat kost de kapper vandaag de dag?’ De prijzen tussen verschillende kapsalons: kappers voor dames en kapsalons voor heren, kunnen sterk uiteenlopen. Wat u uitgeeft bij de kapper hangt ook van uw eigen wensen af. De een gaat slechts een aantal maal per jaar naar de kapper, de ander elke zes weken om vaker. Maar natuurlijk is er wel iets te zeggen over wat de kapper per bezoek kost en hoe wij als kappers onze prijzen berekenen. 


Afspraak maken

Wat kost de kapper bij Esmee Sawyer Hairstudio? 

Wat kost de kapper? Allereerst vertellen we graag iets over de prijzen die u in onze salon betaald voor wassen, knippen, snijden of kleuren. Nieuwsgierig naar wat bij ons naar de kapper gaan kost? Bekijk dan hier de prijslijst van Esmee Sawyer Hairstudio Den Haag/Scheveningen. Al onze kappersprijzen op de prijslijst zijn vanaf prijzen. Wat een kappersbezoek aan onze salon u kost kan wisselen door bijvoorbeeld de haarlengte of extra’s als gebruik van stylingproducten en verzorgende haarbehandeling.

Maak een afspraak

Wat bepaalt de kosten van een kappersbezoek?

De kosten van een kappersbezoek variëren afhankelijk van de complexiteit van de behandeling. Ook de lengte en dikte van uw haar een rol. Het knippen, kleuren of stylen van veel en/of dik haar vergt meer tijd en producten. Ten slotte bepalen ook extra's zoals het gebruik van stylingproducten, verzorgende haarbehandelingen of speciale technieken zoals balayage of highlights de kosten van uw kappersbezoek mee. 


Ook de locatie en de luxe van de salon zijn van invloed. In onze salon geniet u van een gezellige sfeer en luxe, zonder dat u daar de hoofdprijs voor betaalt. In onze hairstudio wordt uw haar verzorgd en behandeld door topkappers. We vinden het van groot belang om bij te blijven in ons vak. Niet alleen om onze klanten de beste en meest moderne kapperstechnieken en producten te kunnen aanbieden. Ook omdat we eenvoudigweg van ons vak houden! We zorgen ervoor dat u altijd tevreden de deur uitgaat.


kosten kapper

Waar zijn de prijzen van een kapper uit opgebouwd? 

In onze salon hanteren we vanaf prijzen van 55 euro voor dames en 40 euro voor heren. Voor het kleuren van het haar geldt een vanafprijs van 35 euro voor een touch up, oplopend tot 130 euro voor een foilage, balayage en full head kleuring.

Wat kost knippen of kleuren bij de kapper? 

Ben je benieuwd naar de kosten van een kappersbezoek en wil je graag weten waar je op moet letten voordat je een kapsalon binnenstapt? Het vergelijken van prijzen is slechts een deel van het verhaal. 'Wat kost de kapper' heeft namelijk ook betrekking op de kwaliteit en de ervaring die je krijgt voor je geld. Hier zijn enkele praktische tips om je te helpen:


  • Kies voor kwaliteit en bespreek je wensen met je kapper.
  • Overweeg wat voor jou het belangrijkst is.
  • Wil je gewoon snel geknipt worden, of zoek je naar een volledige verwenervaring?
  • Bedenk wat deze keer het beste bij jou past.


In onze kapsalon mag je altijd rekenen op goed advies!


Bij kwaliteit horen ook de producten waar de kapper mee werkt. Daar hoef je binnen onze salon geen zorgen over te hebben. We kiezen voor haarverzorgingsproducten die goed zijn voor haar- en hoofdhuid, geen dierenleed veroorzaakt hebben en die goed zijn voor de natuur en het milieu.

BOOK

Naar de kapper bij Esmee Saywer Hairstudio 

Bij Esmee Sawyer Hairstudio hanteren we vanaf-prijzen van 55 euro voor dames en 40 euro voor heren. Als het om kleuren gaat, begint het bij 35 euro voor een touch-up en kan het oplopen tot 130 euro voor geavanceerde kleurtechnieken zoals foilage, balayage en full head kleuring. We doen niets liever dan onze klanten een uitstekende kapperservaring bieden. Komt u het zelf binnenkort zelf ervaren? Ons team verwelkomt u graag voor een kapperservaring waar u blij van wordt. 

Bekijk hier de prijzen van onze kapsalon.



BOOK

Deel deze pagina:



Kapper voor ouderen
door Rini Petersen 29 apr., 2024
Zoekt u een goede kapper voor ouderen? Een kapsalon met hairstylisten, kleurspecialisten of een ‘gewoon goede kapper’ die begrijpt dat u bij het ouder worden andere eisen stelt aan uw kapper en kapsel? Hairstudio Esmee Sawyers is een moderne kapper voor alle leeftijden.
Professionele kapper
door Rini Petersen 29 mrt., 2024
Professionele kapper voor een geweldig kapsel? Waaraan herken je een goede kapper? 4 handige tips voordat je een kapper kiest. Ons team van ervaren stylisten begrijpt hoe belangrijk je haar voor je uitstraling is en zet zich volledig in om jou die tevreden glimlach te bieden zodra je onze salon verlaat.
Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype
door Rini Petersen 22 feb., 2024
Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype? Ieder haartype vraagt om een specifieke behandeling. Zoek je een krullenkapper? Heb je dunner wordend haar of wil je een kapper die ook kleurspecialist is? Zo weet je of je goed zit bij de kapper van je keus voor je volgende kappersbezoek.
Goedkoopste kapper den haag
door Rini Petersen 23 jan., 2024
Op zoek naar de goedkoopste kapper van Den Haag? Met of zonder afspraak? Wanneer je wilt besparen op kapperskosten, kies je een goedkope kapster. Daarom bieden wij onze klanten 100% waar voor hun geld. We zijn niet de goedkoopste kapper in Den Haag: wél een waar je helemaal tevreden de deur uitloopt.
Kapsel als je kaal wordt
door Rini Petersen 03 jan., 2024
Welk kapsel als je kaal wordt? De hoofdhuid kan haar verliezen door haarbreuk als gevolg van stress, door een ziekte, medicijngebruik of op natuurlijke wijze door het ouder worden. Wanneer het haar dunner wordt zijn er altijd nog veel mogelijkheden en stylingstechnieken die je kunt kiezen. Korte kapsels en volume zijn erg geschikt als je kaler wordt.
De beste kleurtechnieken voor uw haar volgens kappers
door Rini Petersen 29 sep., 2023
Dit zijn de beste kleurtechnieken voor haar volgens kappers. Blonderen, high-light, low-lights, uitgroei bijwerken van kleuren, van licht naar donker haar? Dit zijn de beste kapperstechnieken om je haar professioneel te laten verven bij de kapper. Laat je voor de beste techniek adviseren door onze professionele haarkleur specialisten.
Kapper Engels
door Rini Petersen 28 aug., 2023
Kapper Engels: zoek je een Engels sprekende kapper in Den Haag of scheveningen? Looking for an English speaking hairdresser in The Hague Scheveningen? Kleurspecialist & all-round Haircut specialist en haarstyliste Esmee Sawyer, native engelse kapster met een wereldwijde ervaring.
Kapper voor dun haar
door Rini Petersen 31 jul., 2023
Kapper voor dun haar. Zoek je een goede kapper voor dunner haar in Scheveningen? Natuurlijk helpen wij je ook graag wanneer je dun haar hebt en dit als een probleem ervaart. We weten met de juiste knip/snijtechnieken, kapsels en producten het beste uit jouw dunne haar te halen.
Bixie haircut
door Rini Petersen 27 mrt., 2023
De bixie haircut is enorme haartrend die je nu overal te zien. De bixie lijkt op een bob, maar is nonchalanter. Ze past bij vrouwen van elke leeftijd en is geschikt voor veel haartypen. Zin om de bixie uit te proberen? Maak een afspraak voor bij Esmee Sawyer, trendy kapsalon en Bixie specialist voor hem en haar in Scheveningen.
Blond haar
door Rini Petersen 03 mrt., 2023
Hoe verzorg je blond haar? Met deze tips behoud je het wow-effect van direct na je kappersbezoek. Of je nu van nature een blondine bent, of gekozen hebt voor een oplichtende behandeling als highlights, lowlights, een balayage of face framing, blond haar vraagt om en speciale verzorging.
Meer posts
Share by: