Blogopmaak

Professionele kapper

Professionele kapper voor een geweldig kapsel

professionele kapper

Een afspraak bij de kapper is voor veel mensen meer dan een routineafspraak. Een bezoekje aan een kapsalon mag ook best een beetje een beleving zijn. In ieder geval wil je met een tevreden gevoel de deur uitlopen. Heb je genoeg van kapsels die het nét niet zijn en wil je een kapper die echt luistert naar wat je wilt? Het vinden van een zo’n kapper lijkt soms onmogelijk, maar geen zorgen!


Er zijn een aantal tips te geven waaraan je een professionele kapper kunt herkennen. Of je nu je kapsel wilt behouden en naar de kapper gaat ‘voor de puntjes’ of een compleet nieuwe look wilt.


Afspraak maken

De professionele kappers van Esmee Hairstudio

Laat jij het tijdens een bezoek aan de kapper graag aan de kapper over met welk kapsel je de deur uitloopt? Durf je een make-over aan of houd je liever de touwtjes in handen en kies je voor vertrouwd? Een professionele kapper kan het beiden en luister altijd naar jouw wensen.


  • Wanneer je openstaat voor advies, of op zoek bent naar een nieuwe look, moet je het beste advies krijgen.


Wanneer je alleen komt voor een de bekende ‘puntjes’ dient de kapper zich daar aan te houden. Luisteren naar jouw wensen is namelijk even belangrijk als je adviseren over geweldige stylingtips en de nieuwste haartrends.


Maak een afspraak

Waaraan herken je een professionele kapper?

Een goede, professionele kapper is een specialist in knip- en snijtechnieken en styling en heeft minimaal 1 kleurspecialist in huis. En dat is waarschijnlijk het grootste verschil tussen een kapper en een professionele kapper. Gaat de kapsalon en de mensen die daar werken met hun tijd mee? Wordt er aan bijscholing gedaan en is de kapper va je keus zelf razend enthousiast over bijblijven in het vak?


  • Kennen ze de fijne kneepje en wordt er gewerkt met moderne, dier- en milieuvriendelijke producten bijvoorbeeld? Ook heeft een professionele kapper een schoon en gezellig salon , want ook dat zorgt voor een fijnere kapperservaring.


Specialisatie is ook belangrijk. Niet elke kapper is een ster in alles. Ben je op zoek naar een krullenkapper, een kapper die goed kan kleuren, of zoek je een professionele kapper voor een geweldige, feestelijke hair-do?


professionele kapper

4 handige tips voordat je een kapper kiest

Als je nadenkt over wat een kapper een professionele kapper maakt, hoort daar vaardigheid zeker bij maar er zijn nog een aantal skills te benoemen die even belangrijk zijn.


  • Een goede kapper luistert ook goed. Je haar is belangrijk voor je, dus is het frustrerend als je niet krijgt wat je wilt of wat niet goed bij je past. Een professionele kapper weet de balans te vinden tussen inspiratieloos doen wat je zegt en je inspireren met verfrissende ideeën.


  • Dit betekent dat je goed geadviseerd wordt. Je kunt natuurlijk best een plaatje meenemen van een kapsel dat je mooi vindt, of mee willen gaan met een trend. Toch zal een professionele kapper je eerlijk feedback geven, of dit ook écht jouw kapsel of kleur is waarmee je het beste van jezelf laat zien.


  • Nadat je hebt uitgelegd wat je leuk vindt, kijkt een professioneel kapper ook of je haar de behandeling aan kan. Dit geldt uiteraard vooral voor behandelingen die intensief zijn voor het haar. Het doel van een goede kapper is je haar de beste behandeling geven. Niet om het onnodig te belasten.


  • Kijk ook of de stijl van de kapsalon of hairstudio bij je past. High-end salons met een enorm luxe uitstraling betekenen vaak ook hogere prijzen. Er zijn ook goede, professionele kappers met een gezellige salon die voor redelijke prijzen werken.


Bij wie ga jij naar de (professionele) kapper?

Heb je een vriend(in) met een geweldig kapsel? De kans is groot dat ze een bezoekje heeft gebracht aan een écht professionele kapper. Vraag dus gerust bij we ze naar de kapper gaat en switch gerust van kapper wanneer de jouwe niet meer bevalt. Wanneer je op zoek bent naar een goede, professionele hairstudio in Den Haag /Scheveningen, loop dan onze hairstudio eens binnen. We weten zeker dat we je niet teleurstellen.


Professionele kapper voor Den Haag / Scheveningen

Bij Esmee Sawyer Hairstudio in Den Haag, een trendy kapsalon waar je zowel met als zonder afspraak welkom bent, staan we klaar om aan al je haarwensen te voldoen. Ons team van ervaren stylisten begrijpt hoe belangrijk je haar voor je uitstraling is en zet zich volledig in om jou die tevreden glimlach te bieden zodra je onze salon verlaat. Met onze moderne faciliteiten, flexibele openingstijden en passie voor het kappersvak, garanderen we een service waarbij kwaliteit en jouw persoonlijke stijl vooropstaan. Of je nu op zoek bent naar een klassieke look of juist een gedurfde, nieuwe uitstraling wilt, bij Esmee Sawyer Hairstudio luisteren we aandachtig naar je wensen en adviseren we je graag over de nieuwste trends en technieken die het beste bij jou passen.


Natuurlijk wil je niet het hele land blijven afreizen voor je eenideale kapper hebt gevonden. Zoek je de beste kapper voor jouw haar in Den Haag zonder afspraa of met afspraak? het kan allebei! Maak hieronder een afspraak met de moderne kappers en kleurspecialisten van Esmee Sawyer Hairstudio. 


BOOK

Deel deze pagina:



Kapper voor ouderen
door Rini Petersen 29 apr., 2024
Zoekt u een goede kapper voor ouderen? Een kapsalon met hairstylisten, kleurspecialisten of een ‘gewoon goede kapper’ die begrijpt dat u bij het ouder worden andere eisen stelt aan uw kapper en kapsel? Hairstudio Esmee Sawyers is een moderne kapper voor alle leeftijden.
Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype
door Rini Petersen 22 feb., 2024
Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype? Ieder haartype vraagt om een specifieke behandeling. Zoek je een krullenkapper? Heb je dunner wordend haar of wil je een kapper die ook kleurspecialist is? Zo weet je of je goed zit bij de kapper van je keus voor je volgende kappersbezoek.
Goedkoopste kapper den haag
door Rini Petersen 23 jan., 2024
Op zoek naar de goedkoopste kapper van Den Haag? Met of zonder afspraak? Wanneer je wilt besparen op kapperskosten, kies je een goedkope kapster. Daarom bieden wij onze klanten 100% waar voor hun geld. We zijn niet de goedkoopste kapper in Den Haag: wél een waar je helemaal tevreden de deur uitloopt.
Kapsel als je kaal wordt
door Rini Petersen 03 jan., 2024
Welk kapsel als je kaal wordt? De hoofdhuid kan haar verliezen door haarbreuk als gevolg van stress, door een ziekte, medicijngebruik of op natuurlijke wijze door het ouder worden. Wanneer het haar dunner wordt zijn er altijd nog veel mogelijkheden en stylingstechnieken die je kunt kiezen. Korte kapsels en volume zijn erg geschikt als je kaler wordt.
Wat kost de kapper?
door Rini Petersen 29 nov., 2023
Wat kost de kapper? Bekijk hier de prijslijst van Esmee Sawyer Hairstudio. Al onze kappersprijzen op de prijslijst zijn vanaf prijzen. Wat een kappersbezoek aan onze salon u kost kan wisselen door bijvoorbeeld de haarlengte of extra’s als gebruik van stylingproducten. Bekijk hier de kosten op een rijtje.
De beste kleurtechnieken voor uw haar volgens kappers
door Rini Petersen 29 sep., 2023
Dit zijn de beste kleurtechnieken voor haar volgens kappers. Blonderen, high-light, low-lights, uitgroei bijwerken van kleuren, van licht naar donker haar? Dit zijn de beste kapperstechnieken om je haar professioneel te laten verven bij de kapper. Laat je voor de beste techniek adviseren door onze professionele haarkleur specialisten.
Kapper Engels
door Rini Petersen 28 aug., 2023
Kapper Engels: zoek je een Engels sprekende kapper in Den Haag of scheveningen? Looking for an English speaking hairdresser in The Hague Scheveningen? Kleurspecialist & all-round Haircut specialist en haarstyliste Esmee Sawyer, native engelse kapster met een wereldwijde ervaring.
Kapper voor dun haar
door Rini Petersen 31 jul., 2023
Kapper voor dun haar. Zoek je een goede kapper voor dunner haar in Scheveningen? Natuurlijk helpen wij je ook graag wanneer je dun haar hebt en dit als een probleem ervaart. We weten met de juiste knip/snijtechnieken, kapsels en producten het beste uit jouw dunne haar te halen.
Bixie haircut
door Rini Petersen 27 mrt., 2023
De bixie haircut is enorme haartrend die je nu overal te zien. De bixie lijkt op een bob, maar is nonchalanter. Ze past bij vrouwen van elke leeftijd en is geschikt voor veel haartypen. Zin om de bixie uit te proberen? Maak een afspraak voor bij Esmee Sawyer, trendy kapsalon en Bixie specialist voor hem en haar in Scheveningen.
Blond haar
door Rini Petersen 03 mrt., 2023
Hoe verzorg je blond haar? Met deze tips behoud je het wow-effect van direct na je kappersbezoek. Of je nu van nature een blondine bent, of gekozen hebt voor een oplichtende behandeling als highlights, lowlights, een balayage of face framing, blond haar vraagt om en speciale verzorging.
Meer posts
Share by: