Blogopmaak

Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype

Hoe kies je de juiste kapper voor jouw haartype?

Goedkoopste kapper Den Haag

Ieder haartype vraagt om een specifieke behandeling. Zoek je een krullenkapper? Heb je dunner wordend haar of wil je een kapper die ook kleurspecialist is? Zoek je een goede kapper die je kan adviseren over een totale hair make-over? Ben je blij met je haar, waar wil je een supergave hair-do voor een feest of bruiloft? Zo weet je of je goed zit bij de kapper van je keus voor je volgende kappersbezoek.


We willen allemaal gezond, mooi haar. De kappers van Esmee Sawyer Hairstudio kunnen je daarbij helpen. Een verkeerde kapper, kappersbehandeling of de verkeerde producten: dat wil je uiteraard voorkomen. Om de juiste kapper voor jouw haartype te kiezen, is het niet alleen goed om te weten wat je wil met je haar, maar ook welke haarproblemen er mogelijk spelen, en welk haartype je hebt. 


Afspraak maken

Welk haartype heb ik? 

Misschien wil je weten hoe je de juiste kapper kiest voor jouw haartype, maar hoe weet je welk haartype je hebt? Ook daar hebben we bij Esmee Sawyer uiteraard een antwoord op. Er zijn vier factoren waar we naar kijken bij het haar. De eerste is de haarstructuur, zoals stijl haar, golvend of krullend haar. De tweede is de haardikte van één enkele haar: heb je fijn haar, dik haar of iets daartussenin? Dit is dus niet hetzelfde als de hoeveelheid haar dat je hebt.


Dit is het haarvolume: de dichtheid van het haar. En daarnaast kijken we naar de haarconditie. Dit geeft aan of je haar droog is, het haar beschadigd is, of je snel vet haar hebt of problemen met de hoofdhuid hebt. Al deze condities bepalen welk haartype je hebt, wat de beste verzorging is, en welk kapsel bij jouw haar past. 


Maak een afspraak

Oké, hoe kies je nu de beste kapper voor jouw haar?

De juiste kapper voor haar haartype doet nooit zomaar wat je vraagt, maar zal werken op basis van jouw haartype. Een analyse van je haar en het geven van advies dat past bij jouw haartype is een teken dat je te maken hebt met de juiste kapper voor jouw haar. Op basis van je haartype en de vorm van je gezicht kan de kapper je een goed advies geven wat bij je past. Natuurlijk spelen ook je eigen wensen en je kleding- en levensstijl een doorslaggevende rol. Door te kiezen voor een kapper die naar het totaalplaatje kijkt, kies je de juiste kapper voor jouw haartype.


Daarmee ben je verzekerd dat je de juiste behandeling krijgt en dat je tevreden de deur uitloopt. 


Goedkope kapper Den Haag

Tips voor het kiezen van de juiste kapper voor jouw haar

  • Kies voor een kapper met een goede naam. Tevreden klanten zijn nog altijd de beste referentie dat je kunt rekenen op een prettig kappersbezoek en een eindresultaat waar je blij van wordt. 
  • Kies voor een hairstudio die met zijn tijd meegaat. Waarom is dit belangrijk? Ten eerste omdat het kappersvak continu in beweging is. Haartrends, knip- en snijtechnieken veranderen continu. Ook op het gebied van haarverzorging en kappersproducten is de kapperswereld continu in beweging. Kies bijvoorbeeld voor een kapper die werkt met natuurlijke haarverzorgingsproducten en middelen die je haar minder belasten. 
  • De juiste kapper voor jouw haartype, is een kapper die goed naar jouw haartype kijkt! Dat klinkt simpel, maar er zijn nog altijd veel kappers die niet verder doorvragen. Dit is jammer, want het krijgen van goed advies maakt deel uit van een goede kapperservaring. ‘U vraagt, wij doen’, klinkt klantvriendelijk, maar is het niet. De juiste kapper voor jouw haartype geeft je advies en stijl suggesties die passen bij je haar. Zowel op het gebied van trends, wat er mogelijk is met jouw haartype en op gebied van haarverzorging. 
  • Hoe ziet de kapsalon of hairstudio er op het gebied van netheid en hygiëne er uit? Kapsalons en hairstudio’s dienen aan hoge hygiënenormen te voldoen. 
  • Klikt het met je kapper? Een goede kapper is niet alleen bedreven in het knippen en stylen van haar, maar ook in het aanvoelen van de klant. 
  • Tenslotte, vertrouw op je intuïtie bij het kiezen van een kapper. Als je een goede klik voelt met een bepaalde kapper of hairstudio en je hebt vertrouwen in hun vaardigheden en expertise, dan is de kans groot dat je een positieve ervaring zult hebben. 


Natuurlijk wil je niet het hele land afreizen voor je jouw ideale kapper hebt gevonden. Zoek je de beste kapper voor jouw haar in Den Haag zonder afspraak? Maak dan een afspraak met de moderne kappers en kleurspecialisten van Esmee Sawyer Hairstudio. 


BOOK

Deel deze pagina:



Kapper voor ouderen
door Rini Petersen 29 apr., 2024
Zoekt u een goede kapper voor ouderen? Een kapsalon met hairstylisten, kleurspecialisten of een ‘gewoon goede kapper’ die begrijpt dat u bij het ouder worden andere eisen stelt aan uw kapper en kapsel? Hairstudio Esmee Sawyers is een moderne kapper voor alle leeftijden.
Professionele kapper
door Rini Petersen 29 mrt., 2024
Professionele kapper voor een geweldig kapsel? Waaraan herken je een goede kapper? 4 handige tips voordat je een kapper kiest. Ons team van ervaren stylisten begrijpt hoe belangrijk je haar voor je uitstraling is en zet zich volledig in om jou die tevreden glimlach te bieden zodra je onze salon verlaat.
Goedkoopste kapper den haag
door Rini Petersen 23 jan., 2024
Op zoek naar de goedkoopste kapper van Den Haag? Met of zonder afspraak? Wanneer je wilt besparen op kapperskosten, kies je een goedkope kapster. Daarom bieden wij onze klanten 100% waar voor hun geld. We zijn niet de goedkoopste kapper in Den Haag: wél een waar je helemaal tevreden de deur uitloopt.
Kapsel als je kaal wordt
door Rini Petersen 03 jan., 2024
Welk kapsel als je kaal wordt? De hoofdhuid kan haar verliezen door haarbreuk als gevolg van stress, door een ziekte, medicijngebruik of op natuurlijke wijze door het ouder worden. Wanneer het haar dunner wordt zijn er altijd nog veel mogelijkheden en stylingstechnieken die je kunt kiezen. Korte kapsels en volume zijn erg geschikt als je kaler wordt.
Wat kost de kapper?
door Rini Petersen 29 nov., 2023
Wat kost de kapper? Bekijk hier de prijslijst van Esmee Sawyer Hairstudio. Al onze kappersprijzen op de prijslijst zijn vanaf prijzen. Wat een kappersbezoek aan onze salon u kost kan wisselen door bijvoorbeeld de haarlengte of extra’s als gebruik van stylingproducten. Bekijk hier de kosten op een rijtje.
De beste kleurtechnieken voor uw haar volgens kappers
door Rini Petersen 29 sep., 2023
Dit zijn de beste kleurtechnieken voor haar volgens kappers. Blonderen, high-light, low-lights, uitgroei bijwerken van kleuren, van licht naar donker haar? Dit zijn de beste kapperstechnieken om je haar professioneel te laten verven bij de kapper. Laat je voor de beste techniek adviseren door onze professionele haarkleur specialisten.
Kapper Engels
door Rini Petersen 28 aug., 2023
Kapper Engels: zoek je een Engels sprekende kapper in Den Haag of scheveningen? Looking for an English speaking hairdresser in The Hague Scheveningen? Kleurspecialist & all-round Haircut specialist en haarstyliste Esmee Sawyer, native engelse kapster met een wereldwijde ervaring.
Kapper voor dun haar
door Rini Petersen 31 jul., 2023
Kapper voor dun haar. Zoek je een goede kapper voor dunner haar in Scheveningen? Natuurlijk helpen wij je ook graag wanneer je dun haar hebt en dit als een probleem ervaart. We weten met de juiste knip/snijtechnieken, kapsels en producten het beste uit jouw dunne haar te halen.
Bixie haircut
door Rini Petersen 27 mrt., 2023
De bixie haircut is enorme haartrend die je nu overal te zien. De bixie lijkt op een bob, maar is nonchalanter. Ze past bij vrouwen van elke leeftijd en is geschikt voor veel haartypen. Zin om de bixie uit te proberen? Maak een afspraak voor bij Esmee Sawyer, trendy kapsalon en Bixie specialist voor hem en haar in Scheveningen.
Blond haar
door Rini Petersen 03 mrt., 2023
Hoe verzorg je blond haar? Met deze tips behoud je het wow-effect van direct na je kappersbezoek. Of je nu van nature een blondine bent, of gekozen hebt voor een oplichtende behandeling als highlights, lowlights, een balayage of face framing, blond haar vraagt om en speciale verzorging.
Meer posts
Share by: